Певецът и телевизионен водещ на Последният печели“ Орлин Горанов буквално взриви

...
Певецът и телевизионен водещ на Последният печели“ Орлин Горанов буквално взриви
Коментари Харесай

Ето я жената на Орлин Горанов след 34 години брак, прикова погледите СНИМКИ

Певецът и ефирен водещ на „ Последният печели “ Орлин Горанов безусловно взриви обществената мрежа, качвайки доста благ кадър с жена си Валя Горанова в Инстаграм профила си. 

Въпреки че е един от най-успешните родни реализатори и има доста богата кариера, Орлин Горанов избира да прекарва повече време с жена си и щерка си –  Жаклин Горанова.

Певецът не е от хората, които държат на показ персоналния си живот, само че, както се споделя – в мрежата това е неизбежно, още повече в случай че човек самичък си показа снимки от персоналния свят. Такъв е случая и с една от последните фотоси в профила на Орлин Горанов, а на фрагмента той е с Валя и двамата изглеждат повече от щастливи дружно.

Орлин Горанов и Валя Горанова се радват на 34 години взаимен фамилен живот, а с годините това единствено ги прави по-силни и сплотени. Те са прегледен образец за едно от най-стабилните фамилии в гилдията.

 Ето я дамата на Орлин Горанов след 34 години брак, прикова погледите СНИМКИ

 34 години дружно: Ето я дамата на Орлин Горанов, цялата свети СНИМКИ

И в случай че някой се съмнява в това, както се споделя – задоволително е да премине диагонално през профила на артиста, с цел да се увери.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР